Over Flow

Ontstaan

Flow is ontstaan uit een zekere passie voor bloemen. Ik heb altijd al graag bloemen om me heen gehad, het fleurt direct een omgeving op. Hoe klein of groot dan ook.  Ik kan oprecht blij worden van mooie bloemen. Elke bloem op zich is een prachtige creatie van de natuur, de moeite om daar eens bij stil te staan.  

Doordat verse bloemen snel verwelken ben ik me gaan verdiepen in droogbloemen. Het grote voordeel van droogbloemen is dat ze voor een hele lange tijd mooi blijven en dat ze nauwelijks onderhoud nodig hebben. De keuze om te werken met droogbloemen was dan ook snel gemaakt. 


Concept

Alle producten die aangeboden worden zijn zelfgemaakte, unieke creaties. Het hoofdproduct zal altijd droogbloemen zijn. Het is niet de bedoeling om aan massaproductie te doen. Er zullen op verschillende momenten nieuwe creaties aangeboden worden via de webshop, maar het is te allen tijde mogelijk om te werken op bestelling. Ik luister heel graag naar jullie wensen en werk met heel veel liefde jullie bestellingen uit. Alle kleuren, vormen en prijscategorieën zijn bespreekbaar. Iedereen verdient het om omgeven te zijn met mooie bloemen.


Wie ben ik?

Een 35 jarige, trotse mama van een tienerdochter en van ons hondje. Familie en vrienden zijn het allerbelangrijkste voor mij. Ik hou van gezelligheid en eerlijkheid. In het dagelijkse leven ben ik voltijds leerkracht secundair onderwijs, een job die ik met heel mijn hart doe. Ik ben vrij perfectionistisch en creatief ingesteld. In mijn vrije tijd hou ik er van om nieuwe creaties en combinaties met droogbloemen te ontwerpen. Deze passie wil ik graag met jullie delen.

Veel liefs, Leen x